Om Oss

New Anarkali vi serverer indisk mat , hovedsakelig fra Nord- India . Restauranten har alle rettigheter. Siden vi tok over restauranten i 2004, har vi FTT mange gode kunder som holder vært godt omdømme følgende . Restauranten har vært feilfri i flere år med gode anmeldelser i aviser og ulike nettsteder . Vi har en restaurant som være hyggelig og få fine kunder i dag, derfor du er velkommen og vi skal øving s vi kan gi deg både en god service og den beste maten !

Anarkali har to betydninger. Den ene er granateple blomstre . Men navnet er best kjent i Asia som navnet på den unge kvinnen Anarkali som ble forelsket i sønnen til kongen. Dette Likte ikke kongen, så han murt hennes liv i en av slottets vegger. Men kjærligheten var så sterk , at den lever i folks hjerter ennå .

Anarkali har to betydninger: den ene er granateples blomst. Men navnet er mest kjent i Asia som navnet på den unge kvinnen Anarkali som forelsket seg i sønnen til kongen. Dette likte ikke kongen, så hun murte henne levende inn i en av slottets vegger. Men kjærligheten var så sterk at den lever i folks hjerter ennå.

How To Reach